El Temps a Tarragona: esperant l'onada de calor

La previsió meteorològica d'aquest divendres 21 de juny

20 junio 2019 10:52 | Actualizado a 26 junio 2019 19:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts fins a primera hora del matí, tot i que la nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-oest. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya, més desenvolupades al Pirineu i Prepirineu que durant la tarda s'estendran a zones properes deixant el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. Avançada la tarda, la nuvolositat minvarà i al final del dia el cel quedarà poc ennuvolat en general. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos durant la matinada a punts del litoral i a partir de mitja tarda al vessant nord del Pirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant i es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 16 i 21 ºC al litoral i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori. La màxima serà semblant i oscil·larà entre els 20 i 25 ºC al Pirineu i al litoral central i sud, i entre 26 i 31 ºC a la resta del territori.

Vent

Durant la matinada i novament a partir del vespre bufarà fluix i de direcció variable. Durant les hores centrals del dia bufarà el vent de component nord i est al quadrant nord-est, i de component sud i est a la resta. En general, bufarà d'intensitat entre fluixa i moderada.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts, i alguns de mitjans a la tarda, en general. Al centre del dia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot a la meitat nord i al principi i final del dia, i al vessant nord del Pirineu de matinada.

Comentarios
Multimedia Diari