El Temps a Tarragona: estabilitat i temperatures més altes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 19 d'octubre

18 octubre 2020 17:24 | Actualizado a 18 octubre 2020 17:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat amb algunes franges núvols alts i prims, sobretot fins a mig matí. A banda, hi haurà de núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud i a punts de la depressió Central fins a mig matí, més abundants de matinada. A partir de mitja tarda s'estendran i arribaran a altres punts de la depressió Central i al Prepirineu.

Pluges

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta, sobretot al litoral i prelitoral. Rondarà entre 8 i 13 ºC al litoral i prelitoral central i sud, entre -1 4 ºC al Pirineu, Prepirineu i al nord de la depressió Central, i entre 3 i 8 ºC a la resta del territori. La màxima serà similar a la meitat sud del litoral i prelitoral i pujarà lleugerament a la resta; arribarà a valors de 14 i 19 ºC al Pirineu i entre 18 i 23 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, i excel·lent a cotes elevades del Pirineu. Malgrat això, a punts del litoral i prelitoral central i sud quedarà localment regular fins a mig matí i a partir del vespre. A més, fins a mig matí i al final del dia es formaran bancs de boira a punts de la depressió Central i fondalades del Prepirineu.

Vent

Bufarà vent fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb predomini del terral al litoral de matinada. La resta del jorn s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, però amb cops forts als dos extrems del litoral i prelitoral, a les Terres de l'Ebre i als cims del Pirineu.

Tendència per a demà

De matinada hi haurà bancs d'estrats baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central i del Prepirineu, mentre que a la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat. Al llarg del matí, els estrats baixos minvaran progressivament, tot i que no desapareixeran completament del litoral i prelitoral, mentre que arribaran núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig ennuvolat a la meitat oest, o puntualment molt ennuvolat. Durant la tarda, la nuvolositat es farà menys compacta tot i que ràpidament augmentarà la presència de núvols baixos al litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari