Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: farà fred, però no s'espera pluja

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 16 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en conjunt, fins a migdia, tot i que hi haurà alguns intervals de núvols al Pirineu. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu i resta de la meitat oest i entre poc i mig ennuvolat a la resta. Independentment, fins a primera hora del matí, hi haurà estrats baixos a valls i fondalades de l'interior i intervals de núvols al sector central del litoral.

Pluja

No es descarta alguna precipitació feble de matinada al sector central del litoral. A la tarda n'és de probable al Pirineu i Prepirineu Occidental i n'és de possible a la resta de l'interior del quadrant nord-oest i del Pirineu i Prepirineu. En general serà precipitació feble, puntualment moderada, i acumularà quantitats de precipitació minses o poc abundants. La cota de neu es mantindrà al voltant dels 800 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre -7 i -2 ºC al Pirineu, entre -3 i 2 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 0 i 5 ºC al prelitoral i litoral nord i entre 5 i 10 ºC a la resta. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta i es mourà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i entre 10 i 15 ºC a la resta del país.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb cops forts al terç sud. A l'interior del quadrant nord-est i al Prepirineu hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable. Independentment, a l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts tot el dia.

Tendència per a demà

De matinada el cel romandrà mig ennuvolat fins a primera hora del matí amb nuvolositat més compacta a la meitat nord de país. Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà d'oest a est i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert.

Temas

Comentarios

Lea También