El Temps a Tarragona: farà fred, però no s'espera pluja

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 16 de novembre

15 noviembre 2019 10:44 | Actualizado a 19 noviembre 2019 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en conjunt, fins a migdia, tot i que hi haurà alguns intervals de núvols al Pirineu. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu i resta de la meitat oest i entre poc i mig ennuvolat a la resta. Independentment, fins a primera hora del matí, hi haurà estrats baixos a valls i fondalades de l'interior i intervals de núvols al sector central del litoral.

Pluja

No es descarta alguna precipitació feble de matinada al sector central del litoral. A la tarda n'és de probable al Pirineu i Prepirineu Occidental i n'és de possible a la resta de l'interior del quadrant nord-oest i del Pirineu i Prepirineu. En general serà precipitació feble, puntualment moderada, i acumularà quantitats de precipitació minses o poc abundants. La cota de neu es mantindrà al voltant dels 800 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre -7 i -2 ºC al Pirineu, entre -3 i 2 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 0 i 5 ºC al prelitoral i litoral nord i entre 5 i 10 ºC a la resta. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta i es mourà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i entre 10 i 15 ºC a la resta del país.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb cops forts al terç sud. A l'interior del quadrant nord-est i al Prepirineu hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable. Independentment, a l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts tot el dia.

Tendència per a demà

De matinada el cel romandrà mig ennuvolat fins a primera hora del matí amb nuvolositat més compacta a la meitat nord de país. Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà d'oest a est i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert.

Comentarios
Multimedia Diari