Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: fort vent i onades grans a l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest divendres 14 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada cel molt ennuvolat, puntualment cobert arreu. Al matí, el cel quedarà mig, puntualment molt ennuvolat, si bé al quadrant nord-est estarà localment cobert, amb nuvolositat menys abundant al terç oest. A partir de migdia la nuvolositat minvarà i el cel quedarà poc ennuvolat en general, si bé hi haurà estrats baixos al sud de la Costa Brava i nord del litoral i prelitoral central. Independentment el cel romandrà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu tot el jorn.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i es donarà al final del dia a punts del Pirineu. Oscil·larà entre els 0 i 5 °C al Pirineu, entre els 1 i 6 °C a la depressió Central i al prelitoral i entre 6 i 11 °C al litoral. La màxima serà lleugerament més alta i oscil·larà entre els 10 i 15 °C al litoral, entre 8 i 13 °C i els 6 i 11 °C a la resta del territori.

Visibilitat

Serà bona en general, malgrat que a l'extrem nord del Pirineu serà localment dolenta, així com a punts del litoral i prelitoral nord i sud de la costa Brava on puntualment serà regular. Als cims del Pirineu es donarà el fenomen del torb.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts i molt forts als cims del Pirineu i Prepirineu, Empordà i sobretot a punts elevats del terç sud.

Tendència per a demà

De matinada i fins a primera hora del matí el estarà cel serè o poc ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat de tipus alt i mig augmentarà d'oest a est i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat al matí, i entre mig i molt a la tarda, si bé a puntualment quedarà cobert, sobretot punts del quadrant nord-occidental el cel quedarà cobert. A banda, hi haurà alguns estrats baixos fins a mig matí a punts del quadrant nord-est.

Temas

Comentarios

Lea También