El Temps a Tarragona: fort vent i onades grans a l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest divendres 14 de desembre

13 diciembre 2018 17:14 | Actualizado a 13 diciembre 2018 17:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada cel molt ennuvolat, puntualment cobert arreu. Al matí, el cel quedarà mig, puntualment molt ennuvolat, si bé al quadrant nord-est estarà localment cobert, amb nuvolositat menys abundant al terç oest. A partir de migdia la nuvolositat minvarà i el cel quedarà poc ennuvolat en general, si bé hi haurà estrats baixos al sud de la Costa Brava i nord del litoral i prelitoral central. Independentment el cel romandrà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu tot el jorn.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i es donarà al final del dia a punts del Pirineu. Oscil·larà entre els 0 i 5 °C al Pirineu, entre els 1 i 6 °C a la depressió Central i al prelitoral i entre 6 i 11 °C al litoral. La màxima serà lleugerament més alta i oscil·larà entre els 10 i 15 °C al litoral, entre 8 i 13 °C i els 6 i 11 °C a la resta del territori.

Visibilitat

Serà bona en general, malgrat que a l'extrem nord del Pirineu serà localment dolenta, així com a punts del litoral i prelitoral nord i sud de la costa Brava on puntualment serà regular. Als cims del Pirineu es donarà el fenomen del torb.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts i molt forts als cims del Pirineu i Prepirineu, Empordà i sobretot a punts elevats del terç sud.

Tendència per a demà

De matinada i fins a primera hora del matí el estarà cel serè o poc ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat de tipus alt i mig augmentarà d'oest a est i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat al matí, i entre mig i molt a la tarda, si bé a puntualment quedarà cobert, sobretot punts del quadrant nord-occidental el cel quedarà cobert. A banda, hi haurà alguns estrats baixos fins a mig matí a punts del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari