El Temps a Tarragona, hi haurà inversió tèrmica matinal

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 18 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dijous, 18 de novembre. FONT: Meteo.cat

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 18 de novembre. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general, o poc ennuvolat de matinada per alguns núvols mitjans i durant la tarda per algunes bandes de núvols alts i prims. Tot i això, hi haurà alguns estrats baixos fins a mig matí al nord de la depressió Central i al vessant nord del Pirineu.

Pluja

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Els valors mínims es mouran entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 1 i 6 ºC al prelitoral, i entre 6 i 11 ºC al litoral. La màxima serà semblant en general, o lleugerament més baixa a Ponent. Els valors màxims oscil·laran entre 9 i 14 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina a punts de la depressió Central i valls del Prepirineu, on la visibilitat serà entre regular i dolenta.

Vent

Bufarà tramuntana moderada a l'Empordà, amb cops forts sobretot fins a migdia i algun de molt fort de matinada al nord del sector. També hi haurà mestral al terç sud moderat amb cops forts, sobretot al principi del dia. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè. Al final del dia arribaran intervals de núvols baixos a l'extrem sud del país.

Temas

Comentarios

Lea También