Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: intèrvals de núvols, però sense pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 1 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada i fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, a punts de la depressió Central, i més aïllats a punts del Prepirineu. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat tret de punts del litoral i prelitoral on romandran alguns intervals de núvols baixos. A partir del vespre, es tornaran a formar intervals de núvols baixos que afectaran a diferents punts del territori.

Pluja

A partir de migdia hi haurà alguns ruixats al Pirineu i Prepirineu que localment podran mantenir-se fins al final del dia; seran d'intensitat feble, puntualment moderada, i acumularan quantitats minses o localment poc abundants. No es descarta que la precipitació vagi acompanyada localment de tempesta. Cota de neu: 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, tret de cotes altes del Pirineu on hi haurà un ascens lleuger; oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre els 6 i 11 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre els 7 i 12 ºC al Prelitoral i litoral nord, i entre els 10 i 15 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta; oscil·larà entre 16 i 21 ºC al Pirineu, entre 21 i 26 ºC a Ponent i terres de l'Ebre, i entre 18 i 23 ºC a la resta del Principat.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí s'imposarà el component sud, entre fluix i moderat, sobretot entre migjorn i garbí al litoral; malgrat això, hi haurà estones de component oest a l'interior fluix amb algun cop moderat. Independentment a la tarda hi haurà algunes estones de vent fluix i de direcció variable al quadrant nord-est.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat augmentarà arreu i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general, i entre molt ennuvolat i cobert al Pirineu i Prepirineu, on hi a partir del final del matí hi haurà el creixement de nuvolades. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos al Pirineu i Prepirineu, més aïllats a altres punts del país.

Temas

Comentarios

Lea También