Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: intèrvals de núvols, però sense pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 1 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada i fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, a punts de la depressió Central, i més aïllats a punts del Prepirineu. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat tret de punts del litoral i prelitoral on romandran alguns intervals de núvols baixos. A partir del vespre, es tornaran a formar intervals de núvols baixos que afectaran a diferents punts del territori.

Pluja

A partir de migdia hi haurà alguns ruixats al Pirineu i Prepirineu que localment podran mantenir-se fins al final del dia; seran d'intensitat feble, puntualment moderada, i acumularan quantitats minses o localment poc abundants. No es descarta que la precipitació vagi acompanyada localment de tempesta. Cota de neu: 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, tret de cotes altes del Pirineu on hi haurà un ascens lleuger; oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre els 6 i 11 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre els 7 i 12 ºC al Prelitoral i litoral nord, i entre els 10 i 15 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta; oscil·larà entre 16 i 21 ºC al Pirineu, entre 21 i 26 ºC a Ponent i terres de l'Ebre, i entre 18 i 23 ºC a la resta del Principat.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí s'imposarà el component sud, entre fluix i moderat, sobretot entre migjorn i garbí al litoral; malgrat això, hi haurà estones de component oest a l'interior fluix amb algun cop moderat. Independentment a la tarda hi haurà algunes estones de vent fluix i de direcció variable al quadrant nord-est.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat augmentarà arreu i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general, i entre molt ennuvolat i cobert al Pirineu i Prepirineu, on hi a partir del final del matí hi haurà el creixement de nuvolades. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos al Pirineu i Prepirineu, més aïllats a altres punts del país.

Temas

Comentarios

Lea También