El Temps a Tarragona: jornada de bon temps per passejar

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 27 de maig

26 mayo 2020 09:41 | Actualizado a 26 mayo 2020 09:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, amb alguns estrats fins a mig matí a punts de l'oest de la depressió Central. A partir del migdia creixeran algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu i alguns núvols d'evolució al prelitoral. A partir del vespre es podran formar alguns intervals de núvols baixos a la Costa Brava.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta i màxima similar o lleugerament més baixa, sobretot al nord-est i litoral. La temperatura mínima es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, 10 i 15 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral i 14 i 19 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 23 i 28 ºC al Pirineu i al litoral i 25 i 30 ºC a la resta del país, les més altes a Ponent i a la vall de l'Ebre.

Vent

De matinada bufarà vent fluix i variable amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí s'imposarà el vent entre fluix i moderat, de component est al litoral, amb domini del llevant i xaloc, i dels components sud i est a l'interior. Independentment, fins a mig matí bufarà la tramuntana entre fluixa i moderada al nord de l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà estrats baixos als dos extrems del litoral fins a mig matí. A banda, a partir de mig matí creixeran algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu i alguns núvols d'evolució diürna al prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari