El Temps a Tarragona: la calor seguirà persistent tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 5 de juny

04 junio 2019 17:30 | Actualizado a 05 junio 2019 15:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel romandrà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans, més nombrosos a l'oest del territori; malgrat això, a punts del litoral, del terç sud i de Ponent hi haurà intervals de núvols baixos que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A partir d'aleshores la nuvolositat augmentarà d'oest a est i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general, tant per l'arribada com pel creixement de nuvolades. A partir del vespre la nuvolositat minvarà arreu, si bé al sector central del litoral es formaran intervals de núvols baixos.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, a punts de l'interior del terç nord es donarà al final del dia. Se situarà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central i a la meitat nord del prelitoral, i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima baixarà moderadament, tret del litoral sud i central on pujarà lleugerament; oscil·larà entre 19 i 24 ºC al Pirineu i entre 23 i 28 ºC a la resta del país, localment més alta a la meitat sud del litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, malgrat que fins a mig matí serà localment regular a punts del litoral, del terç sud i de Ponent. A més, en moments de xàfec serà localment regular o dolenta.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a les primeres hores del matí, tot i que al litoral predominarà el vent de components sud i est. A partir de llavors s'imposarà progressivament el vent de component oest a la meitat oest i el component sud i est a la resta del territori, mentre que a partir del vespre s'establirà el vent de component nord i oest arreu, amb tramuntana al nord de l'Empordà, si bé al sud de la costa Brava i nord del litoral i prelitoral central quedarà fluix i de direcció variable; bufarà entre fluix i moderat en general, amb cops forts a la meitat oest del país, així com al final del dia a l'extrem nord del litoral.

Tendència per a demà

Predomini del cel serè o poc ennuvolat pel pas d'alguns núvols alts i mitjans, més nombrosos de matinada en general. A partir de mig matí es formaran nuvolades a punts de muntanya, alhora que n'arribaran algunes a l'extrem occidental del territori; el cel quedarà mig i localment molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la Catalunya central i a punts del sector central del litoral i del prelitoral; a partir de llavors se'n formaran a la meitat sud del litoral, si bé al final del dia afectaran altres indrets del sector i al prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari