Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: la calor seguirà persistent tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 5 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel romandrà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans, més nombrosos a l'oest del territori; malgrat això, a punts del litoral, del terç sud i de Ponent hi haurà intervals de núvols baixos que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A partir d'aleshores la nuvolositat augmentarà d'oest a est i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general, tant per l'arribada com pel creixement de nuvolades. A partir del vespre la nuvolositat minvarà arreu, si bé al sector central del litoral es formaran intervals de núvols baixos.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, a punts de l'interior del terç nord es donarà al final del dia. Se situarà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central i a la meitat nord del prelitoral, i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima baixarà moderadament, tret del litoral sud i central on pujarà lleugerament; oscil·larà entre 19 i 24 ºC al Pirineu i entre 23 i 28 ºC a la resta del país, localment més alta a la meitat sud del litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, malgrat que fins a mig matí serà localment regular a punts del litoral, del terç sud i de Ponent. A més, en moments de xàfec serà localment regular o dolenta.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a les primeres hores del matí, tot i que al litoral predominarà el vent de components sud i est. A partir de llavors s'imposarà progressivament el vent de component oest a la meitat oest i el component sud i est a la resta del territori, mentre que a partir del vespre s'establirà el vent de component nord i oest arreu, amb tramuntana al nord de l'Empordà, si bé al sud de la costa Brava i nord del litoral i prelitoral central quedarà fluix i de direcció variable; bufarà entre fluix i moderat en general, amb cops forts a la meitat oest del país, així com al final del dia a l'extrem nord del litoral.

Tendència per a demà

Predomini del cel serè o poc ennuvolat pel pas d'alguns núvols alts i mitjans, més nombrosos de matinada en general. A partir de mig matí es formaran nuvolades a punts de muntanya, alhora que n'arribaran algunes a l'extrem occidental del territori; el cel quedarà mig i localment molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la Catalunya central i a punts del sector central del litoral i del prelitoral; a partir de llavors se'n formaran a la meitat sud del litoral, si bé al final del dia afectaran altres indrets del sector i al prelitoral.

Temas

Comentarios

Lea También