El Temps a Tarragona: la calor s'enfila de nou

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 16 de juliol

15 julio 2019 16:44 | Actualizado a 17 julio 2019 12:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat amb cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral pràcticament tota la jornada. A més, a partir de migdia creixeran núvols d'evolució diürna al Prepirineu i a la serralada prelitoral que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat en aquests sectors.

Temperatures

La temperatura màxima serà semblant al litoral i lleugerament més alta a l'interiror. Arribarà a valors d'entre 23 i 28 ºC al Pirineu, entre 26 i 31 ºC al Prepirineu i al litoral i entre 28 i 33 ºC a la resta, si bé podrà ser més alta a punts de l'interior de les terres de l'Ebre.

Vent

Fins a migdia bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort a les Terres de l'Ebre. Durant tota la jornada bufarà tramuntana al nord del cap de Begur, entre fluixa i moderada amb cops forts i algun de molt fort al nord del cap de Creus. A partir de migdia s'imposarà el component sud al litoral i els components sud i oest a l'interior, fluix amb algun cop moderat. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Durant la matinada la nuvolositat anirà en augment de sud a nord fins a quedar molt ennuvolat a migdia, en conjunt. A partir de llavors la nuvolositat tendirà a minvar d'oest a est, alhora que creixeran nuvolades a zones de muntanya de la meitat nord i al massís del Port. Al final de la jornada el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat. La temperatura mínima pujarà lleugerament arreu, si bé l'ascens serà localment moderat. La temperatura màxima es mantindrà semblant.

Comentarios
Multimedia Diari