Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: la calor torna passet a passet

La previsió meteorològica d'aquest dijous 15 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central que deixaran el cel puntualment molt ennuvolat. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà, malgrat que creixeran nuvolades al Pirineu i al quadrant nord-est. A més, a partir del migdia creixeran nuvolades a altres punts de muntanya. Al final del dia la nuvolositat tornarà a augmentar al litoral i prelitoral central, així com a la resta de la meitat est i altres punts de l'interior, fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta, si bé al quadrant nord-est serà localment lleugerament més baixa. La mínima voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al quadrant nord-est i entre 19 i 24 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 23 i 27 ºC al Pirineu, entre 25 i 30 ºC al quadrant nord-est i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia. A partir del matí i fins a primera hora de la tarda bufarà tramuntana a l'extrem nord de l'Empordà, moderada amb alguns cops forts. A banda, a les Terres de l'Ebre bufarà el mestral entre fluix i moderat al llarg del matí. En general, durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component sud i est al litoral i a l'interior del quadrant nord-est, i de sud i oest a la resta, entre fluix i moderat amb algun cop fort al litoral sud. Independentment, al final de la jornada tornarà a bufar la tramuntana a l'Empordà, moderada amb cops forts.

Tendència per a demà

ins a mig matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos, tret de Ponent i la meitat sud, on romandrà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat en general, malgrat que creixeran nuvolades a punts del Pirineu que deixaran el cel localment mig ennuvolat en aquest sector. Independentment, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos fins a mitja tarda al sector central del litoral i del prelitoral, tot i que al final del dia en tornaran a augmentar.

Temas

Comentarios

Lea También