El Temps a Tarragona: la pluja desapareix del radar

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 24 d'octubre

23 octubre 2019 11:58 | Actualizado a 25 octubre 2019 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i estrats baixos a Ponent. A partir de migdia creixeran algunes nuvolades al Pirineu, alhora que arribaran alguns núvols alts i mitjans a l'oest del territori. quedarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord de la serralada per nuvolositat de retenció. A banda, a partir de la tarda quedarà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu per nuvolositat de retenció

Pluja

De matinada no es descarta algun ruixat al litoral central. A partir de la tarda s'espera precipitació intermitent al vessant nord del Pirineu. La precipitació serà feble i minsa. La cota de neu pujarà dels 2200 als 2400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament, si bé de forma local el descens serà moderat a l'interior. La màxima quedarà semblant o lleugerament més alta. La mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre 10 i 15 ºC a la resta del litoral. La màxima oscil·larà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest arreu, entre fluix i moderat, amb tramuntana a l'Empordà a partir de mig matí i mestral a les Terres de l'Ebre tot el dia, amb cops forts en els dos sectors. Malgrat això, serà fluix i de direcció variable al quadrant nord-est.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts al matí. A banda, de matinada estarà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari