El Temps a Tarragona: la pluja i el vent persisteixen

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 22 de gener

21 enero 2020 13:00 | Actualizado a 24 enero 2020 11:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat en general al llarg del dia.

Pluja

S'espera precipitació a qualsevol punt de matinada. Seran més continuades de matinada i a la tarda. Serà d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre poc abundants i abundants, tret de l'interior del quadrant nord-est on les acumulacions podran ser entre molt abundants i extremadament abundants (més de 100 mm en 24 h). La precipitació anirà acompanyada de tempesta, sobretot al matí i al vespre, i podrà anar acompanyades de fang o neu granulada. La cota de neu se situarà entorn dels 1.600 metres, si bé de matinada encara rondarà els 1.200 metres al Pirineu oriental.

Temperatures

La temperatura mínima quedarà semblant si bé localment baixarà lleugerament a Ponent i les Terres de l'Ebre i quedarà lleugerament més alta a punts de la meitat est. La màxima seran lleugerament més alta.

Vent

A la meitat nord del territori i al nord de la Costa Daurada bufarà vent de components nord i est, amb predomini del llevant, moderat amb cops forts, i alguns de molt forts fins al matí. A la resta s'anirà imposant progressivament des del sud el vent de components nord i oest entre fluix i moderat, amb mestral a les Terres de l'Ebre.

Tendència per a demà

Fins a mig matí s'espera precipitació d'intensitat feble i localment moderada a qualsevol punt, essent les més intenses a punts del litoral sud. A partir d'aleshores la precipitació desapareixerà de sud a nord i quedarà restringida a l'extrem nord del litoral per la resta del dia. La cota de neu voltarà els 1.600 metres. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants a l'extrem nord-est. La precipitació anirà acompanyada de fang.

Comentarios
Multimedia Diari