El Temps a Tarragona: la pluja persisteix

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 5 de desembre

04 diciembre 2019 11:38 | Actualizado a 05 diciembre 2019 13:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat en general.

Pluja

Fins a mig matí s'espera precipitació al litoral, al prelitoral i a la meitat est, d'intensitat feble o localment moderada, mentre que n'és possible a la resta del territori. A partir d'aleshores, la precipitació es farà més dispersa i aïllada i afectarà sobretot a la meitat sud. La cota de neu voltarà els 1.700 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima serà similar. La temperatura mínima oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 4 i 9 ºC a la depressió Central i entre 7 i 12 ºC al litoral i prelitoral. La màxima es mourà entre 11 i 16 ºC al litoral i prelitoral i entre 9 i 14 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent de component nord i est entre fluix i moderat, amb cops forts a la meitat est i a la resta del litoral i del prelitoral. Malgrat això, fins a migdia hi haurà cops puntualment molt forts al sector central del litoral i del prelitoral. Independentment, al Pirineu i al Prepirineu occidental, així com al pla de Lleida, serà fluix i hi haurà intervals de vent variable.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat a la meitat sud, i entre poc i mig ennuvolat a la resta. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar poc ennuvolat a la tarda. Al final del dia arribaran núvols alts.

Comentarios
Multimedia Diari