El Temps a Tarragona: la pluja pot aparèixer a qualsevol hora

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 21 d'abril

20 abril 2019 16:57 | Actualizado a 23 abril 2019 21:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Durant la primera meitat del dia s'espera precipitacions de distribució irregular a qualsevol punt del territori; més disperses de matinada i més extenses al matí. A partir de migdia les precipitacions minvaran progressivament d'est a oest i al final del dia només s'esperen a punts del terç oest. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. No es descarta que les precipitacions vagin acompanyades de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta i oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre els 7 i 12 ºC al Prepirineu i depressió Central, i entre els 13 i 18 ºC al litoral i prelitoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més baixa i oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, i entre 17 i 22 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de component est entre fluix i moderat amb cops forts arreu del territori, sobretot d'entre llevant i gregal. A banda, també hi haurà alguns cops molt forts a punts elevats de la Catalunya central, i del nord-est del territori. Independentment al quadrant nord-occidental el vent serà, a estones, fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

De matinada s'espera precipitacions febles, disperses i de distribució irregular. Al llarg del matí seran més continuades i afectaran sobretot a punts de litoral i prelitoral. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Les acumulacions seran puntualment abundants al litoral i prelitoral. No es descarta que durant la tarda les precipitacions vagin acompanyades de tempesta.

Comentarios
Multimedia Diari