Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: la pluja pot aparèixer a qualsevol hora

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 21 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Durant la primera meitat del dia s'espera precipitacions de distribució irregular a qualsevol punt del territori; més disperses de matinada i més extenses al matí. A partir de migdia les precipitacions minvaran progressivament d'est a oest i al final del dia només s'esperen a punts del terç oest. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. No es descarta que les precipitacions vagin acompanyades de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta i oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre els 7 i 12 ºC al Prepirineu i depressió Central, i entre els 13 i 18 ºC al litoral i prelitoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més baixa i oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, i entre 17 i 22 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de component est entre fluix i moderat amb cops forts arreu del territori, sobretot d'entre llevant i gregal. A banda, també hi haurà alguns cops molt forts a punts elevats de la Catalunya central, i del nord-est del territori. Independentment al quadrant nord-occidental el vent serà, a estones, fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

De matinada s'espera precipitacions febles, disperses i de distribució irregular. Al llarg del matí seran més continuades i afectaran sobretot a punts de litoral i prelitoral. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Les acumulacions seran puntualment abundants al litoral i prelitoral. No es descarta que durant la tarda les precipitacions vagin acompanyades de tempesta.

Temas

Comentarios

Lea También