El Temps a Tarragona: la pluja torna a treure el cap

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 14 de novembre

13 noviembre 2019 10:57 | Actualizado a 20 noviembre 2019 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel romandrà molt ennuvolat, puntualment cobert, en general, amb nuvolositat més compacta a la meitat oest. A partir de llavors la nuvolositat es farà menys espessa i abundant i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat, tot i que la nuvolositat serà més compacta i abundant al quadrant nord-est on creixeran nuvolades.

Pluja

Durant la matinada i el matí s'espera precipitació a la meitat oest del país i al litoral i prelitoral i és possible a la resta del país. Durant la resta del dia n'és de possible a qualsevol punt tot i que serà més probable a l'interior del quadrant nord-est. En general serà feble i acumularà quantitats minses, puntualment poc abundants, de precipitació. La cota de neu se situarà en un primer moment al voltant dels 1200 metres i anirà baixant fins a situar-se, a mitja tarda, al voltant dels 800 metres.

Temperatures

Tant la temperatura mínima com la màxima serà més baixa. La temperatura mínima es donarà al final del dia i oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, -3 i 2 ºC al Prepirineu, -1 i 4 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 2 i 7 ºC a la resta del prelitoral i entre 4 i 9 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre els 6 i 11 al Pirineu, 8 i 13 ºC al Prepirineu, 9 i 14 ºC a la depressió Central i 12 i 17 ºC a la resta del país.

Vent

De matinada i novament el vespre el vent serà fluix i direcció variable, amb predomini del component oest de matinada. Durant les hores centrals del dia, bufarà vent de component oest en general entre fluix i moderat amb algun cop fort a punts del terç sud. Malgrat això, a l'interior del quadrant nord-est hi haurà estones de vent variable, si bé durant la tarda bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà.

Tendència per a demà

Fins al migdia estarà entre mig i molt ennuvolat, amb núvols que circularan d'oest a est. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i es restringirà al terç nord i a la resta del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari