El Temps a Tarragona: la primavera té pressa

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 15 de febrer

14 febrero 2020 12:07 | Actualizado a 17 febrero 2020 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que al litoral hi haurà intervals de núvols baixos, més trencats durant les hores centrals de la jornada; a més, fins a mig matí també n'hi haurà a punts del prelitoral. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a la vall de l'Ebre i a la depressió Central.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa; se situarà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al litoral nord i al prelitoral, i entre 6 i 11 ºC al litoral, localment més alta al sud. La temperatura màxima pujarà lleugerament, sobretot al litoral i prelitoral central i a l'interior de la meitat est. Se situarà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori, localment més alta a punts del prelitoral i de la Catalunya central.

Visibilitat

Serà entre bona i excel·lent arreu, tret del litoral i prelitoral on serà regular o puntualment dolenta. A més a més, hi haurà bancs de boira matinals a punts de l'interior i no se'n descarten a punts de la meitat sud del litoral.

Vent

A l'interior del territori el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest a la meitat oest durant les hores centrals del dia. Al litoral bufarà terral fluix fins a mig matí i de nou al final de la jornada; la resta de la jornada bufarà vent de component sud entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al litoral central i al sud de la Costa Brava, on predominarà el llebeig.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts arreu del territori, sobretot a partir de migdia, quan també arribarà algun núvol mitjà pel nord-oest. A banda, a punts del litoral hi haurà alguns intervals de núvols baixos, sobretot fins a mig matí i de nou a partir del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari