El Temps a Tarragona: la setmana comença amb força sol

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 28 de maig

27 mayo 2019 10:39 | Actualizado a 28 mayo 2019 05:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts i alguns de mitjans fins a la tarda, si bé fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central i a sobrevent del prelitoral sud. A partir de mig matí creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior de la meitat est que a la tarda es desplaçaran cap al sud-est fins arribar al litoral, en conjunt el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A banda, a partir del matí es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud de la Costa Brava. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat a partir del vespre.

Pluja

A partir de migdia s'esperen ruixats al Pirineu i Prepirineu oriental i punts de l'interior de la meitat est. A més, a partir del vespre arribaran a punts del sector central del litoral. Seran d'intensitat feble, puntualment moderada, i localment amb tempesta. A banda, a partir del vespre és possible precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats minses, localment poc abundants, de precipitació. La cota de neu rondarà els 2.200 metres, si bé baixarà fins els 1.600 metres al vessant nord del Pirineu al final del dia.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu, entre els 3 i 8 ºC al Prepirineu, entre els 12 i 17 ºC a la vall de l'Ebre i al litoral, i entre els 6 i 11 ºC a la resta del país. La temperatura màxima baixarà lleugerament o localment de forma moderada. Oscil·larà entre els 17 i 22 ºC al Pirineu, entre els 21 i 26 ºC a Ponent i el terç sud, i entre els 19 i 24 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts i alguns de molt forts a les Terres de l'Ebre i al nord de l'Empordà tota la jornada, així com a punts de Ponent durant la tarda. Per altra banda, al sector central del litoral i a l'interior del quadrant nord-est, el vent girarà a component sud entre fluix i moderat al centre del dia. Malgrat tot, al final del dia quedarà fluix i variable.

Tendència per a demà

Fins a mig matí hi haurà intervals de núvols al sector central del litoral i prelitoral, que deixaran el cel poc o mig ennuvolat, més abundants de matinada. A la resta del país, el cel estarà serè en general. A partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya, sobretot del quadrant nord-est i prelitoral, que es podran desplaçar durant la tarda a zones properes. A la resta, el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert de matinada i al final del dia, mentre que la resta de la jornada quedarà serè o poc ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari