El Temps a Tarragona: la tardor encara no porta pluja

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 19 d'octubre

18 octubre 2019 09:52 | Actualizado a 21 octubre 2019 16:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel poc ennuvolat en general de matinada per núvols alts i prims. Al llarg del matí arribaran bandes de núvols mitjans per l'oest on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. A la tarda la nuvolositat augmentarà en general i el cel quedarà molt ennuvolat. Tot i això, al quadrant nord-oest la nuvolositat serà més abundant i compacta al llarg del dia i el cel estarà molt ennuvolat o cobert. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral a partir del vespre.

Temperatures

Al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental s'espera precipitació al llarg del dia. A la resta del territori arribaran algunes precipitacions a la nit, sobretot al litoral. Serà precipitació feble i minsa, si bé al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental serà localment poc abundant. La cota de neu se situarà entorn dels 2200 metres al Pirineu i Prepirineu occidental, i entorn dels 2500 metres a la resta de la serralada.

Visibilitat

La temperatura mínima quedarà semblant, mentre que la màxima serà similar o serà lleugerament més baixa.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia, el vent serà fluix i variable, amb terral al litoral. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud al litoral entre fluix i moderat, mentre que a l'interior bufarà de component sud i oest fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est. La nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-oest on quedarà localment cobert, especialment al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental. 

Comentarios
Multimedia Diari