El Temps a Tarragona: la temperatura mínima pujarà

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 28 de febrer

27 febrero 2020 17:47 | Actualizado a 02 marzo 2020 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a migdia, si bé fins a mig matí hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central i de matinada estarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu. A partir de migdia, creuaran núvols alts i alguns de mitjans d'oest a est, sobretot al nord del país, alhora que augmentaran els núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert, especialment al final del dia quan també arribaran a d'altres punts de l'interior.

Pluja

De matinada s'esperen algunes precipitacions febles i minses al vessant nord del Pirineu. La cota de neu voltarà els 1.800 metres. A partir de la tarda, és possible algun ruixat feble i aïllat al sector central del litoral i prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament, tot i que a punts del quadrant nord-est serà similar. Es mourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els 0 i 5 ºC al Pirineu i la depressió Central, entre els 5 i 10 ºC al prelitoral i entre els 7 i 12 ºC al litoral. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta, tot i que a punts del litoral i prelitoral serà similar o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre els 16 i 21 ºC a la meitat sud del litoral, vall de l'Ebre i Ponent, i entre els 14 i 19 ºC a la resta.

Vent

Fins a migdia, a la meitat oest el vent bufarà de component oest entre fluix i moderat, més reforçat al terç sud on hi haurà alguns cops forts. A la resta serà fluix i variable, amb algunes calmes a punts de l'interior. A partir de llavors s'imposarà el component sud entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Circularan núvols d'oest a est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general al terç nord, sobretot entre el matí i el vespre, i mig ennuvolat a la resta. A més, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud i alguns estrats baixos a la depressió Central fins a mig matí

Comentarios
Multimedia Diari