El Temps a Tarragona: l'agost s'acomiada amb calor

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 31 d'agost

30 agosto 2019 09:42 | Actualizado a 30 agosto 2019 09:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé, a partir del final del matí creixeran nuvolades en zones de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A banda, hi haurà alguns intervals de núvols durant la tarda a la Costa Brava.

Pluja

Durant la tarda s'esperen xàfecs a zones de muntanya d'intensitat entre feble i moderada. Aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Tot i això, seran localment abundants i fortes a punts de l'interior de la meitat nord.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant. Voltarà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 16 i 21 ºC a la resta de l'interior, i entre els 19 i 24 ºC al litoral. La màxima serà semblant, o lleugerament més baixa a l'extrem nord-est. S'assoliran valors entre els 29 i 34 ºC en general, localment més altes a l'interior de les Terres de l'Ebre i a Ponent.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé quedarà regular en moments de xàfec. A banda, fins a primera hora del matí hi haurà alguns bancs de boira o boirina a fondalades de la meitat nord.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb terral al litoral. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de components sud i est en general, entre fluix i moderat. A banda, en moments de xàfec el vent serà ratxejat.

Tendència per a demà

Circularan bandes de núvols alts i mitjans a partir del matí, que aniran augmentant progressivament fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert a partir del vespre. A banda, a partir de mitja tarda creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est, on el cel quedarà molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari