El Temps a Tarragona: les mínimes baixen lleugerament

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 27 de febrer

26 febrero 2020 19:15 | Actualizado a 02 marzo 2020 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia estarà entre mig i molt ennuvolat al terç nord i entre poc i mig ennuvolat a la resta del territori. A partir de llavors, la nuvolositat tendirà a minvar i quedarà mig ennuvolat al terç nord i poc ennuvolat a la resta. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu es mantindrà molt ennuvolat o cobert tota la jornada, sobretot a partir de migdia.

Pluja

Fins a primera hora del matí és possible algun ruixat al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava. A l'extrem nord del Pirineu s'espera precipitació feble a partir de la tarda. La cota de neu pujarà dels 1200 als 1800 metres, aproximadament. La quantitat de precipitació acumulada serà minsa o localment poc abundant a cotes elevades.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament o moderadament al terç sud. Els valors es mouran entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 1 i 6 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre 5 i 10 ºC a la resta del país. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, sobretot al terç sud. Es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Vent

El vent bufarà de component oest moderat en general, amb cops forts sobretot durant la segona meitat del dia. A més hi haurà cops molt forts a cotes altes i a l'Altiplà Central. A banda, a punts del quadrant nord-est hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè en general, si bé fins a mig matí hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central. A partir de migdia creuaran núvols alts i alguns de mitjans d'oest a est que deixaran el cel enteranyinat. A més, al llarg de la tarda augmentaran els núvols baixos al litoral i prelitoral, sobretot al sector central. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert de matinada. A partir del matí la nuvolositat minvarà i tendirà a quedar poc ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari