El Temps a Tarragona: les temperatures segueixen pujant

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 26 de juny

25 junio 2019 10:13 | Actualizado a 26 junio 2019 19:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'alguna banda de núvol alt i prim. A més, al centre del dia creixerà algun núvol d'evolució diürna a punts de muntanya de la serralada prelitoral i de l'interior del quadrant nord-est. 

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més alta, si bé al vessant nord del Pirineu l'ascens serà acusat. L'ambient serà càlid al centre del dia, sobretot a l'interior. La mínima es mourà entre els 12 i 17 ºC al Prepirineu Oriental i Pirineu, si bé localment serà més alta al vessant nord del Pirineu, entre els 17 i 22 ºC al Prepirineu Occidental, depressió Central i prelitoral, i entre els 18 i 23 ºC a la resta del país. La màxima es mourà entre els 28 i 33 ºC al litoral, entre els 31 i 36 ºC al prelitoral central i sud, i entre els 33 i 38 ºC a la resta del país, si bé localment serà més alta a Ponent.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tot i que serà entre bona i regular fins a migdia al terç sud del litoral. A banda hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió.

Vent

S'imposarà el component est, entre fluix i moderat arreu, amb algun cop fort a punts de la meitat sud i resta de la depressió Central. Independentment, als cims del Pirineu bufarà vent de component sud entre fluix i moderat amb cops forts, i alguns de molt forts. A partir del vespre, vent fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma.

Tendència per a demà

Cel serè en general tot i la presència d'alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu. A banda, fins a mig matí, hi haurà estrats baixos a l'Altiplà Central i al prelitoral sud.

Comentarios
Multimedia Diari