Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: les temperatures segueixen pujant

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 26 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'alguna banda de núvol alt i prim. A més, al centre del dia creixerà algun núvol d'evolució diürna a punts de muntanya de la serralada prelitoral i de l'interior del quadrant nord-est. 

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més alta, si bé al vessant nord del Pirineu l'ascens serà acusat. L'ambient serà càlid al centre del dia, sobretot a l'interior. La mínima es mourà entre els 12 i 17 ºC al Prepirineu Oriental i Pirineu, si bé localment serà més alta al vessant nord del Pirineu, entre els 17 i 22 ºC al Prepirineu Occidental, depressió Central i prelitoral, i entre els 18 i 23 ºC a la resta del país. La màxima es mourà entre els 28 i 33 ºC al litoral, entre els 31 i 36 ºC al prelitoral central i sud, i entre els 33 i 38 ºC a la resta del país, si bé localment serà més alta a Ponent.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tot i que serà entre bona i regular fins a migdia al terç sud del litoral. A banda hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió.

Vent

S'imposarà el component est, entre fluix i moderat arreu, amb algun cop fort a punts de la meitat sud i resta de la depressió Central. Independentment, als cims del Pirineu bufarà vent de component sud entre fluix i moderat amb cops forts, i alguns de molt forts. A partir del vespre, vent fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma.

Tendència per a demà

Cel serè en general tot i la presència d'alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu. A banda, fins a mig matí, hi haurà estrats baixos a l'Altiplà Central i al prelitoral sud.

Temas

Comentarios

Lea También