El Temps a Tarragona: les temperatures s'enfilen

La previsió meteorològica d'aquest dijous 4 de juliol

03 julio 2019 16:26 | Actualizado a 05 julio 2019 13:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Domini del cel serè al matí, si bé de matinada hi haurà algun núvol baix al litoral sud. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu que deixaran el cel entre mig o i molt ennuvolat, així com alguns núvols d'evolució diürna a altres punts de muntanya. En paral·lel, durant la tarda arribaran alguns núvols alts i mitjans per l'oest del país.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament superior, i màxima lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, els 13 i 18 ºC al Prepirineu, els 16 i 21 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre els 19 i 24 ºC a la resta del país. La màxima oscil·larà entre els 33 i 38 ºC a la depressió Central, els 27 i 32 ºC al litoral, i els 31 i 36 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió arreu. A banda, hi haurà algun banc de boirina de matinada a punts de la meitat sud del litoral.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i a partir del vespre, si bé a la nit quedarà vent de component sud i est fluix amb cops moderats a les Terres de l'Ebre i Ponent. La resta del dia s'imposarà el vent de component sud i est en general entre fluix i moderat, tot i que fins a migdia continuarà fluix i de direcció variable a molts punts sobretot de l'interior.

Tendència per a demà

Temperatura mínima sense canvis importants. La temperatura màxima pujarà lleugerament a l'interior i serà similar o lleugerament més alta al litoral, si bé al litoral i prelitoral nord pujarà entre lleugerament i moderadament.

Comentarios
Multimedia Diari