Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: les temperatures s'enfilen el cap de setmana

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 20 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general fins a migdia. A partir de llavors, creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu que deixaran el cel transitòriament entre poc i mig ennuvolat en aquest sector. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos de matinada en trams de la costa.

Temperatures

Temperatura, mínima i màxima, lleugerament, puntualment moderadament, més alta. La mínima oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 16 i 20 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 18 i 23 ª al litoral. La màxima es mourà entre 27 i 32 ºC al litoral, entre 31 i 36 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 29 i 34 ºC a la resta.

Vent

A la matinada el vent serà fluix i de direcció variable tret de la Costa Brava on bufarà de component sud fluix amb algun cop moderat. Amb el pas de les hores s'imposarà el vent de component sud fluix arreu amb estones de components sud i oest a l'interior de la meitat oest i de sud i est a la zona de l'Empordà i les Terres de l'Ebre. En general, amb caràcter fluix tot i que durant les hores centrals del dia hi haurà cops moderats a la zona de l'Empordà. Tot i això, a l'interior també hi haurà força estones de vent en calma. Al vespre quedarà fluix i variable en general.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada si bé a partir de migdia apareixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya que, transitòriament, deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, de matinada i de nou al vespre, hi haurà alguns núvols baixos a trams de la costa, especialment en els seus dos extrems. La temperatura mínima serà lleugerament més alta tret de la zona de l'Empordà on serà lleugerament més baixa. La temperatura màxima es mantindrà semblant en general.

Temas

Comentarios

Lea También