El Temps a Tarragona: les temperatures baixen a poc a poc

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 7 de desembre

06 diciembre 2019 13:05 | Actualizado a 07 diciembre 2019 13:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que aniran creuant de nord a sud, sobretot a la tarda, quan seran més abundants. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central que localment seran persistents a Ponent i a l'altiplà central.

Pluja

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa, sobretot a la meitat sud. Voltarà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu i oest de la depressió Central, entre 7 i 12 ºC al litoral central i sud, i entre 3 i 8 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar i es mourà entre 12 i 17 ºC al litoral i prelitoral i entre 9 i 14 ºC a la resta del país, els valors més baixos s'enregistraran a Ponent.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component nord i oest. Al terç sud bufarà mestral fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans. A partir de llavors, la nuvolositat augmentarà de nord a sud fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert. Malgrat tot, al final del dia la nuvolositat minvarà.

Comentarios
Multimedia Diari