El Temps a Tarragona: calor, xafogor i temperatures a l'alça

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 21 de juliol 

20 julio 2020 08:08 | Actualizado a 20 julio 2020 10:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general. Tot i això, a partir de migdia creixeran nuvolades a l'extrem nord del Pirineu i al llarg de la tarda arribaran bandes de núvols alts per l'oest. A més, a partir del vespre també arribaran núvols mitjans i possiblement alguna nuvolada pel terç oest del país. Per altra banda, de matinada i a la nit hi haurà núvols baixos a punts del litoral, sobretot als dos extrems.

Pluja

A partir de migdia s'espera algun ruixat i tempesta aïllada a l'extrem nord del Pirineu, mentre que a partir del vespre no se'n descarten a altres punts del terç oest. Seran d'intensitat feble o localment moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatura

Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta. Ambient molt calorós arreu i xafogós al litoral. La mínima quedarà entre 17 i 22 ºC al litoral, 10 i 15 ºC al Pirineu i entre 14 i 19 ºC a la resta del país. La màxima serà d'entre 27 i 32 ºC al litoral i al vessant nord del Pirineu, i entre els 32 i 37 ºC a la resta, localment més altes a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà bona al litoral i al prelitoral, si bé fins a mig matí serà regular o puntualment dolenta a litoral nord per la presència de bancs de boira. A la resta del territori serà excel·lent.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'interior i hi haurà alguns terrals al litoral fins a primera hora del matí. Durant les hores centrals del jorn bufarà de component sud fluix, més reforçat a la tarda al litoral on serà moderat amb algun cop fort. A la nit quedarà novament fluix i de direcció variable. Malgrat això, al litoral nord el vent serà fluix i de direcció variable fins a primera hora de la tarda i novament a la nit, amb intervals de component nord, mentre que a la tarda girarà a component sud entre fluix i moderat.

Tendència per demà

Cel mig ennuvolat per franges de núvols alts i mitjans fins a migdia, sobretot a l'oest, on a estones quedarà molt ennuvolat. A la tarda la nuvolositat minvarà en general, tret del Pirineu on creixeran nuvolades i de la meitat sud on arribaran noves bandes de núvols mitjans i alguna nuvolada. Per altra banda, a l'extrem nord del litoral hi haurà estrats baixos fins a mig matí, que podran persistir al nord del cap de Creus fins a mitja tarda.

Comentarios
Multimedia Diari