El Temps a Tarragona: lleu ascens de la temperatura

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 15 de juliol

14 julio 2021 08:05 | Actualizado a 14 julio 2021 08:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts. Tot i això, de matinada hi haurà nuvolades a la meitat sud del litoral i intervals de núvols baixos al prelitoral central i punts de la depressió Central i del Prepirineu que tendiran a dissipar-se al llarg del matí. A partir de mig matí creixeran nuvolades a la meitat est, al terç nord i al massís del Port, alhora que es tornaran a formar alguns intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral. En aquests sectors el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Al final de la jornada la nuvolositat minvarà, si bé es formaran alguns intervals de núvols baixos a la Catalunya Central, al Camp de Tarragona i al vessant nord del Pirineu.

Precipitacions

S'esperen alguns xàfecs locals a punts de la meitat sud del litoral d'intensitat moderada o és possible que puntualment siguin forts. És possible que vagin acompanyats de tempesta. A banda, a partir del migdia se n'esperen alguns de dispersos d'intensitat feble o localment moderada a punts del quadrant nord-est. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, si bé és possible que siguin localment abundants a punts de la meitat sud del litoral.

Temperatura

Temperatura en lleu ascens, tant la mínima, com la màxima.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé serà regular a l'inici i al final del dia a cotes mitjanes i altes del vessant nord del Pirineu i a punts de la Catalunya Central i del prelitoral.

Vent

Bufarà la tramuntana al nord del Cap de Creus al llarg del dia i el mestral al sud del Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre fins al migdia, d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component nord a l'inici i al final de la jornada, si bé durant les hores centrals s'imposarà el component oest a l'interior de la meitat oest i el component sud a la resta, entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari