El Temps a Tarragona: marxa el vent, però farà fred

La previsió meteorològica d'aquest divendres 25 de gener

24 enero 2019 17:45 | Actualizado a 31 enero 2019 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà alguns intervals de núvols fins al mig matí a punts del prelitoral sud, i a partir de mitja tarda a l'extrem nord-est.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà als indrets on encalmi el vent, en canvi, serà semblant a la resta. La màxima pujarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al prelitoral i entre 1 i 6 ºC al litoral, localment més altes a l' Empordà i a les Terres de l'Ebre. La temperatura màxima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, Prepirineu i a l'altiplà Central, localment més baixes al vessant nord del Pirineu, i entre 10 i 15 ºC a la resta del país, localment més altes al litoral i prelitoral sud.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu, tret del vessant nord del Pirineu on quedarà entre regular i dolenta a partir del matí. A causa del fort vent i la precipitació a cotes altes del Pirineu es produirà el fenomen del torb.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat arreu, si bé bufarà amb cops forts o molt forts a punts del Pirineu, Prepirineu, i a punts del terç sud. A l'Empordà i a les Terres de l'Ebre predominarà la tramuntana i el mestral tota la jornada. A banda, a punts de l'interior del quadrant nord-est, del nord de la depressió Central i de la resta del sector central de litoral i prelitoral hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts a partir del migdia., si bé fins a mig matí estarà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu, així com és possible algun núvol a l'altiplà Central. Tant la temperatura mínima com la màxima serà semblant o lleugerament més alta.

Comentarios
Multimedia Diari