Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: marxa el vent, però farà fred

La previsió meteorològica d'aquest divendres 25 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà alguns intervals de núvols fins al mig matí a punts del prelitoral sud, i a partir de mitja tarda a l'extrem nord-est.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà als indrets on encalmi el vent, en canvi, serà semblant a la resta. La màxima pujarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al prelitoral i entre 1 i 6 ºC al litoral, localment més altes a l' Empordà i a les Terres de l'Ebre. La temperatura màxima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, Prepirineu i a l'altiplà Central, localment més baixes al vessant nord del Pirineu, i entre 10 i 15 ºC a la resta del país, localment més altes al litoral i prelitoral sud.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu, tret del vessant nord del Pirineu on quedarà entre regular i dolenta a partir del matí. A causa del fort vent i la precipitació a cotes altes del Pirineu es produirà el fenomen del torb.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat arreu, si bé bufarà amb cops forts o molt forts a punts del Pirineu, Prepirineu, i a punts del terç sud. A l'Empordà i a les Terres de l'Ebre predominarà la tramuntana i el mestral tota la jornada. A banda, a punts de l'interior del quadrant nord-est, del nord de la depressió Central i de la resta del sector central de litoral i prelitoral hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts a partir del migdia., si bé fins a mig matí estarà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu, així com és possible algun núvol a l'altiplà Central. Tant la temperatura mínima com la màxima serà semblant o lleugerament més alta.

Temas

Comentarios

Lea También