El Temps a Tarragona: matí de núvols, tarda de primeres pluges

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 3 de desembre

02 diciembre 2019 11:19 | Actualizado a 03 diciembre 2019 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

La nuvolositat augmentarà progressivament en general, per núvols alts i mitjans que arribaran pel sud del territori, així com per núvols baixos que s'estendran d'est a oest; durant la segona meitat del dia el cel quedarà cobert o molt ennuvolat. A més, a punts de Ponent hi haurà estrats baixos. Malgrat això, fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat al nord-oest del territori.

Pluja

A partir de la tarda s'esperen precipitacions d'intensitat entre feble i moderada al quadrant nord-est i al terç sud. De manera més dispersa podran afectar altres punts del litoral i del prelitoral. És possible que aïlladament arribin a la resta del territori. La cota de neu voltarà els 1.700 metres. Al quadrant nord-est i al terç sud s'acumularan quantitats poc abundants de precipitació (fins a 20 mm). A la resta del territori les quantitats de precipitació seran entre inapreciables i minses (fins a 5 mm).

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa: se situarà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 6 i 11 ºC al litoral sud i central, així com al nord de la Costa Brava, i entre 1 i 6 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima experimentarà un descens lleuger o localment moderat en general, sobretot al quadrant nord-est, si bé al Pirineu i al Prepirineu occidental serà similar o lleugerament més alta. Se situarà entre 13 i 17 ºC al litoral en general i al prelitoral central, i entre 8 i 13 ºC a la resta del territori; malgrat això, a punts de Ponent serà lleugerament més baixa.

Vent

El vent bufarà de components nord i est, entre fluix i moderat amb cops forts litoral i prelitoral, puntualment molt forts a partir del vespre. A la resta del país bufarà entre fluix i moderat amb algun cop fort, si bé a Ponent i a les valls de Pirineu i del Prepirineu serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

S'espera precipitació al litoral, al prelitoral i a la meitat est, d'intensitat entre feble i moderada. Acumularà quantitats entre poc abundants i abundants, si bé a l'interior del quadrant nord-est i al terç sud serà localment molt abundant (més de 50 mm en 24 hores). A més, a l'interior del quadrant nord-est no es descarta que localment sigui extremadament abundant (més de 100 mm en 24 hores). A la resta del territori és probable precipitació feble i minsa a partir de migdia. La cota de neu voltarà els 1.700 metres.

Comentarios
Multimedia Diari