El Temps a Tarragona: matí de sol i tarda de núvols

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 6 de juny

05 junio 2020 09:40 | Actualizado a 05 junio 2020 09:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat fins a mig matí amb el creuament d'oest a est d'algunes bandes de núvols alts i mitjans més abundants al final del matí. A partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya i al terç oest que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, en aquests sectors. Independentment, al vespre, augmentarà la nuvolositat de tipus baix a punts del litoral i prelitoral.

Pluja

A la tarda s'esperen ruixats a zones de muntanya, sobretot al Pirineu, Prepirineu i més aïlladament a punts del prelitoral i del terç oest. A partir del vespre les precipitacions s'estendran a altres punts del territori d'oest a est. En general, seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa. S'acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. La màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, si bé serà semblant o lleugerament més baixa a la meitat sud del litoral.

Vent

Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral. La resta de la jornada s'imposarà el vent de components sud i est entre fluix i moderat, per bé que a la depressió Central predominarà el sud-oest fins a mitja tarda.

Tendència per a demà

Durant la matinada s'espera precipitació al quadrant nord-occidental i al llarg del matí s'estendrà a qualsevol punt del territori, més abundants a punts del Prepirineu, depressió Central i litoral i prelitoral sud; les menys abundants correspondran a punts de la Costa Brava i litoral central. S'acumularan quantitats poc abundants o abundants, tot i que seran minses al litoral central i a la Costa Brava. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyades de tempesta i calamarsa. La cota de neu baixarà dels 2500 metres fins als 2200 metres al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari