El Temps a Tarragona: matí en alerta per vent

La previsió meteorològica d'aquest divendres 11 de gener

10 enero 2019 11:59 | Actualizado a 10 enero 2019 12:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general, o puntualment poc ennuvolat per algun núvol alt i mitjà a la meitat nord a partir de la tarda. Amb tot, de matinada hi haurà intervals de núvols al vessant nord del Pirineu, així com a punts de la Costa Brava i el litoral central. A més, de nou a partir de migdia augmentarà la nuvolositat al vessant nou del Pirineu on quedarà molt ennuvolat o cobert.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament o puntualment moderadament. Es mourà entre els -9 i -4 ºC al Pirineu, entre els -7 i -2 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els -5 i 0 ºC al prelitoral, i entre els -1 i 4 ºC al litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa en general. Oscil·larà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu, entre els 1 i 6 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 4 i 9 ºC al prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC al litoral.

Visibilitat

Serà excel·lent en general. Al vessant nord del Pirineu serà regular de matinada i de nou al llarg de la tarda quedarà entre regular i dolenta.

Vent

Vent de component nord fluix o moderat amb alguns cops forts. A cotes altes del Pirineu, nord de l'Alt Empordà i a les terres de l'Ebre hi haurà algunes ratxes molt fortes. A punts de l'interior del quadrant nord-est, nord de Ponent i litoral central hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè en general. Tot i així, al vessant nord del Pirineu estarà mig o molt ennuvolat per núvols baixos fins a migdia i de nou al final del dia, i a sotavent de la serralada es formaran alguns núvols als i mitjans fins a mig matí i de nou al final del dia. A banda, hi haurà alguns estrats baixos a sobrevent del prelitoral sud i a Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari