El Temps a Tarragona: matí fred amb recuperació de temperatures al llarg del dia

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 2 de setembre

02 septiembre 2019 07:08 | Actualizado a 02 septiembre 2019 07:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

La nuvolositat tendirà a minvar d'oest a est i quedarà restringida a l'interior del nord-est i a punts del nord de la costa central i sud de la Costa Brava, tot i que fins a mig matí hi haurà intervals de núvols arreu. A banda, durant la tarda creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu i de l'interior del nord-est. Independentment, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu, amb algunes clarianes a la tarda.

Pluja

S'esperen alguns xàfecs a zones de l'interior del nord-est i entre la costa central i sud de la Costa Brava. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació poc abundants. Tot i això, les precipitacions seran de forta intensitat i abundants, localment molt abundants (més de 50 mm al llarg del dia) i acompanyats de calamarsa, a les zones avisades.

Temperatures

La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, si bé, a punts de la meitat nord del territori el descens serà entre moderat i acusat. La temperatura màxima quedarà entre els 22º i 27º al Pirineu, més baixes al vessant nord, i entre els 25º i 30º a la resta.

Visibilitat

Fins a mig matí la visibilitat serà entre regular i dolenta. A partir de llavors tendirà a millorar fins a ser entre bona i excel·lent, excepte al quadrant nord-est i al vessant nord del Pirineu on es mantindrà regular.

Vent

Bufarà tramuntana a l'Empordà durant tota la jornada, moderada amb cops forts i algun de molt fort. A les Terres de l'Ebre bufarà mestral fins a mitja tarda i de nou al final del dia, entre fluix i moderat, amb cops forts a l'inici del dia. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, mentre que durant les hores centrals de la jornada bufarà vent de component oest a l'interior de la meitat oest i de sud i est a la resta. Independentment, en moments de xàfec el vent podrà bufar localment ratxejat amb cops forts o molt forts fins a migdia.

Tendència per a demà

Cel serè en general, amb alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu durant la tarda. Tot i això, fins a primera hora de la tarda hi haurà algunes nuvolades al nord del litoral central i sud de la Costa Brava que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt ennuvolat de matinada.

Comentarios
Multimedia Diari