El Temps a Tarragona: màximes al voltant dels 30ºC

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 16 de juliol

15 julio 2021 07:58 | Actualizado a 15 julio 2021 08:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Predominarà el cel serè, si bé a partir del migdia creixeran alguns núvols d'evolució al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector oriental, així com a punts de l'interior del quadrant nord-est, que deixaran el cel mig ennuvolat. Independentment, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral i a punts de la Catalunya Central que reapareixeran de nou a partir del vespre.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat local, feble i minso a punts del Pirineu i Prepirineu oriental durant la tarda.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent arreu, si bé a l'inici i final del dia serà localment regular a punts de sector central del litoral i prelitoral i de la Catalunya Central.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí s'imposarà progressivament el component sud a la meitat est i al litoral, i el component oest a la resta, entre fluix i moderat. Independentment, el mestral bufarà entre fluix i moderat al terç sud fins a mig matí i la tramuntana ho farà durant tota la jornada a l'extrem nord de l'Alt Empordà, entre fluixa i moderada amb cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari