El Temps a Tarragona: molt ennuvolat fins al migdia

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 21 de novembre

20 noviembre 2021 20:04 | Actualizado a 20 noviembre 2021 20:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins al migdia estarà molt ennuvolat o cobert. A partir d'aleshores s'obriran clarianes, especialment a la meitat sud del país.

Pluja

Són probables alguns ruixats febles o localment moderats al litoral fins a l'inici del matí. A partir de mitja tarda se n'esperen al Pirineu i Prepirineu, i no se'n descarten a altres punts del terç oest. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. La cota de neu rondarà els 1.600 metres.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament o moderadament més alta. Voltarà entre els 7 i 12 ºC al litoral, entre els 3 i 8 ºC al prelitoral i a la Catalunya Central, i entre els -1 i 4 ºC a la resta. La màxima serà similar en general o lleugerament més baixa, si bé a la meitat sud podrà pujar lleugerament. Es mourà entre els 13 i 18 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 11 i 16 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular.

Vent

El vent bufarà fluix i variable en general, si bé al centre de la jornada a la meitat oest s'imposarà el component nord i oest, entre fluix i moderat. A banda, bufarà el mestral a les Terres de l'Ebre amb alguns cops forts i s'imposarà la tramuntana al litoral empordanès, amb cops forts al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari