Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: molta calor i potser un plogim feble a Terres de l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 10 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia per algunes bandes de núvols alts i mitjans, més nombroses a partir de migdia a la meitat est i resta del litoral i prelitoral. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral sud i al Pirineu occidental, sobretot al seu vessant sud que seran més compactes fins a migdia, i de nou al final de la jornada, moment a partir del qual s'estendran a altres punts del litoral, prelitoral i depressió Central on quedarà entre mig i molt ennuvolat.

Pluja

Al matí no es descarta alguna precipitació feble a l'extrem sud del país, i al vessant sud del Pirineu occidental. A la tarda hi haurà algun ruixat al Pirineu, més probable al sector occidental, i també al massís del Port; a partir del vespre els ruixats s'estendran i podran afectar a altres punts del quadrant nord-occidental. Les precipitacions seran febles, acumularan quantitats minses de precipitació, aniran acompanyades de fang, i localment no es descarta que vagin acompanyades de tempesta a la tarda.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà lleugerament més baixa, si bé a l'interior el descens podrà ser localment moderat, sobretot pel que fa a la temperatura diürna. La temperatura mínima oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord i central, i entre 20 i 25 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la temperatura màxima es mourà entre 26 i 31 ºC al Pirineu i litoral, i entre 31 i 36 ºC a la resta del Principat.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, excepte a zones elevades del país on serà excel·lent. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà bancs de boirina i boira a planes i fondalades de l'interior del país que localment persistiran tota la jornada al nord de Ponent i de l'altiplà Central. Per altra banda, és probable la formació de boira a punts del litoral, sobretot del sector nord.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable de matinada i de nou al final del dia. La resta de la jornada s'imposarà el component sud entre fluix i moderat amb algun cop molt fort a zones elevades de l'interior, si bé a cotes altes del Pirineu, sobretot sector occidental, hi haurà ratxes fortes i alguna de molt forta. A banda, fins a primera hora del matí, i de nou al vespre hi haurà tramuntana a l'Alt Empordà d'intensitat entre feble i moderada.

Tendència per a demà

De matinada i fins a mig matí cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A partir de llavors la nuvolositat minvarà, sobretot a la meitat oest, si bé al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est creixeran nuvolades que mantindran el cel localment molt ennuvolat. A banda, a l'interior del quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols baixos tota la jornada.

Temas

Comentarios

Lea También