El Temps a Tarragona: nuvolades i encara algun cop de vent fort

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 11 de desembre

10 diciembre 2019 13:30 | Actualizado a 11 diciembre 2019 19:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada hi haurà intervals de núvols alts i mitjans que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Al centre del dia la nuvolositat serà més compacta. A partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà d'oest a est, si bé es restringirà al vessant nord del Pirineu.

Pluja

A partir de mig matí s'espera precipitació d'intensitat entre feble i moderada al Pirineu occidental i se n'espera a partir de migdia a la resta de la meitat nord. No se'n descarta de feble i dispersa a la resta del territori. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu baixarà dels 1.600 als 1.000 metres al Pirineu Occidental i als 1.200 metres a la resta.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà semblant. La temperatura mínima se situarà entre els 4 i 9 ºC al litoral i entre els 0 i els 5 ºC a la resta. La temperatura màxima oscil·larà entre els 5 i 10 ºC al Pirineu, entre els 8 i els 13 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre els 12 i 17 ºC al litoral i entre els 9 i 14 ºC a la resta.

Vent

Vent de components nord i oest en general entre fluix i moderat. Amb tot, al matí a cotes baixes serà fluix i de direcció variable. A la tarda, el vent es reforçarà i hi haurà cops forts i algun de molt fort a l'Empordà i al terç sud. A banda, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al sud de la Costa Brava, nord del litoral central, interior del quadrant nord-est i nord de la depressió Central.

Tendència per a demà

Al matí estarà mig ennuvolat en general. A la tarda la nuvolositat serà molt compacta i quedarà molt ennuvolat o cobert. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat fins a mig matí.

Comentarios
Multimedia Diari