El Temps a Tarragona: nuvolades, però la mateixa calor

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 7 d'agost

06 agosto 2019 15:32 | Actualizado a 07 agosto 2019 14:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans, i pel creixement de nuvolades que seran més aïllades de matinada al Pirineu i més nombroses i extenses a partir de migdia al terç nord del territori. A banda, fins a mig matí, també hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral, prelitoral i depressió Central. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta i oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral, i entre els 20 i 25 ºC a la resta del Principat. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament i oscil·larà entre 27 i 32 ºC al Pirineu i litoral, més baixa al vessant nord de la serralada, i entre 30 i 35 ºC a la resta de la temperatura.

Vent

De matinada el vent bufarà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s'imposarà el component sud i est a la meitat est, així com a altres punts del litoral i prelitoral. A la resta del territori bufarà vent de component sud i oest entre fluix i moderat. A banda, al nord de l'Alt Empordà hi haurà tramuntana entre fluixa i moderada al final del dia.

Tendència per a demà

Cel poc, puntualment mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans, que seran més compactes i abundants al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector occidental. A més, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu. Independentment, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral sud i punts de la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari