El Temps a Tarragona: nuvolositat i ullades de sol

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 2 de novembre

30 octubre 2019 11:45 | Actualizado a 06 noviembre 2019 10:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

La nuvolositat serà variable amb més estones de cel serè al centre del dia. La nuvolositat serà més abundant i compacte al quadrant nord-oest. Independentment, al final del dia la nuvolositat augmentarà fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert en general.

Pluja

De matinada s'espera precipitació a qualsevol punt del territori, especialment a punts del terç nord. Durant el matí se n'espera a punts de Pirineu i Prepirineu occidental i a partir de la tarda se n'espera al Pirineu i Prepirineu i a l'extrem sud del litoral i prelitoral i en són de possibles a qualsevol altre punt. La precipitació serà d'intensitat feble o localment moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, sobretot al terç nord. La cota de neu baixarà dels 2.600 als 2.100 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 al litoral i entre 10 i 15 ºC a la resta del país. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa a la meitat oest i al Pirineu i Prepirineu i lleugerament més alta a la resta. Es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu i depressió Central i entre 20 i 25 ºC a la resta.

Vent

El vent bufarà fluix i variable de matinada. A partir de llavors i fins a primera hora de la tarda bufarà de component oest a l'interior i de component sud i oest al litoral. Avançada la tarda bufarà de component oest arreu. En general bufarà fluix amb algun cop moderat. Independentment hi haurà estones de vent variable al nord del Cap de Creus.

Tendència per a demà

El cel romandrà cobert de matinada. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar mig ennuvolat tot i que al Pirineu i Prepirineu el cel es mantindrà entre mig i molt ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors la nuvolositat quedarà restringida al vessant nord del Pirineu o en cel es mantindrà cobert.

Comentarios
Multimedia Diari