El Temps a Tarragona: núvols al matí, sol a la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 5 de febrer

04 febrero 2019 18:42 | Actualizado a 05 febrero 2019 13:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada i fins a primera hora del matí el cel romandrà molt ennuvolat o cobert. A partir de llavors la nuvolositat anirà minvant d'oest a est i el cel anirà quedant progressivament serè o poc ennuvolat a la meitat oest i entre poc i mig ennuvolat a la resta, puntualment molt a punts del quadrant nord-est. Al final del dia la nuvolositat quedarà restringida a punts del quadrant nord-est.

Temperatures

La temperatura mínima serà moderadament més alta, si bé en alguns indrets acusadament. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. La mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 4 i 9 ºC al litoral, tot i que serà puntualment més alta al sud. La màxima es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, tret del vessant nord del Pirineu on serà similar o lleugerament més baixa, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, si bé al Pirineu serà entre bona i regular, dolenta al vessant nord.

Vent

Bufarà vent fluix amb cops moderats de component nord i oest en general. Amb tot, de matinada hi haurà vent en calma a molts punts de l'interior i terral al litoral. Al centre del dia el vent serà fluix i variable a valls del Prepirineu, interior del quadrant nord-est i estones de component sud fluix a punts del litoral. Al final del dia la tramuntana es reforçarà lleugerament al nord de l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

En general el cel romandrà serè o poc ennuvolat malgrat que fins a mig matí, al vessant nord del Pirineu restarà entre mig i molt ennuvolat. Independentment, es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts de la depressió Central i a sobrevent del prelitoral sud durant la matinada.

Comentarios
Multimedia Diari