El Temps a Tarragona: núvols baixos a partir de mig matí

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 7 de maig

06 mayo 2019 15:58 | Actualizado a 08 mayo 2019 12:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts. A partir de migdia arribaran núvols mitjans que, progressivament d'oest a est, deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i del prelitoral que a partir de mig matí afectaran alguns punts de la meitat nord d'aquests sectors; a més, fins a l'inici del dia també n'hi haurà d'aïllats a punts de la depressió Central.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre moderadament i acusadament més alta a tot el territori. La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. La mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral, i entre 8 i 13 ºC al litoral. La màxima es mourà entre els 17 i 22 ºC al Pirineu i al sector central del litoral, entre 22 i 27 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí i de nou al final del dia, amb predomini del terral a la costa central i sud de matinada, així com del component sud fluix amb algun cop moderat al final del dia a la Costa Brava. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, amb alguns cops forts a partir de migdia a punts del litoral nord.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb núvols més abundants i compactes a la meitat oest del país i sobretot al vessant sud del Pirineu i del Prepirineu; en aquest darrer sector el cel estarà molt ennuvolat o cobert. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar en general.

Comentarios
Multimedia Diari