Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: núvols baixos a primera hora a l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 19 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, vall de l'Ebre i est de la depressió Central, més abundants fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda, que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A més, a partir de migdia també arribaran núvols baixos a altres punts del quadrant nord-est del territori. A la resta del territori el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, més abundants fins a migdia.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant en general. A més, hi haurà inversió tèrmica matinal. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima oscil·larà entre -2 i -7 ºC al Pirineu, tot i que seran més altes al vessant nord, entre -4 i 1 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord, entre -1 i 4 ºC al prelitoral central i litoral nord, i entre 2 i 8 ºC a la resta del territori. La màxima es mourà entre 12 i 17 ºC al litoral i Pirineu, i entre 14 i 19 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé a cotes altes i mitjanes del Pirineu i Prepirineu serà excel·lent. Malgrat tot, hi haurà bancs de boira o boirina fins a mig matí i de nou a partir del final de la tarda al litoral, al prelitoral, a la vall de l'Ebre, al sud de Ponent i punts de la depressió Central.

Vent

A l'interior del país el vent bufarà fluix i variable al principi i al final del dia, amb intervals de calma matinals, i amb predomini del component sud al centre del dia. Per la seva banda, al litoral hi haurà terral matinal i nocturn. La resta del jorn, el vent bufarà fluix amb algun cop moderat i s'imposarà el component est al litoral sud i el component sud a la resta del sector.

Tendència per a demà

Fins a mig matí i de nou a partir del vespre el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central. A la resta del territori el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat per algunes bandes de núvols alts. A banda, a partir de migdia hi haurà alguns núvols d'evolució a punts del Prepirineu i prelitoral.

Temas

Comentarios