El Temps a Tarragona: núvols baixos a primera hora a l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 19 de febrer

18 febrero 2019 16:54 | Actualizado a 19 febrero 2019 14:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, vall de l'Ebre i est de la depressió Central, més abundants fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda, que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A més, a partir de migdia també arribaran núvols baixos a altres punts del quadrant nord-est del territori. A la resta del territori el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, més abundants fins a migdia.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant en general. A més, hi haurà inversió tèrmica matinal. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima oscil·larà entre -2 i -7 ºC al Pirineu, tot i que seran més altes al vessant nord, entre -4 i 1 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord, entre -1 i 4 ºC al prelitoral central i litoral nord, i entre 2 i 8 ºC a la resta del territori. La màxima es mourà entre 12 i 17 ºC al litoral i Pirineu, i entre 14 i 19 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé a cotes altes i mitjanes del Pirineu i Prepirineu serà excel·lent. Malgrat tot, hi haurà bancs de boira o boirina fins a mig matí i de nou a partir del final de la tarda al litoral, al prelitoral, a la vall de l'Ebre, al sud de Ponent i punts de la depressió Central.

Vent

A l'interior del país el vent bufarà fluix i variable al principi i al final del dia, amb intervals de calma matinals, i amb predomini del component sud al centre del dia. Per la seva banda, al litoral hi haurà terral matinal i nocturn. La resta del jorn, el vent bufarà fluix amb algun cop moderat i s'imposarà el component est al litoral sud i el component sud a la resta del sector.

Tendència per a demà

Fins a mig matí i de nou a partir del vespre el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central. A la resta del territori el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat per algunes bandes de núvols alts. A banda, a partir de migdia hi haurà alguns núvols d'evolució a punts del Prepirineu i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari