El Temps a Tarragona: núvols baixos fins al migdia

La previsió meteorològica d'aquest divendres 27 de desembre

26 diciembre 2019 10:35 | Actualizado a 26 diciembre 2019 10:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per algunes franges de núvols alts i prims que localment seran més abundants a la meitat nord durant la primera meitat del dia. A més, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral central fins a migdia. Per altra banda, es formaran estrats baixos a la depressió Central i en alguna fondalada del Prepirineu fins a migdia i novament a la nit, si bé seran localment persistents a Ponent.

Pluja

No s'espera precipitació

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà lleugerament més baixa. La temperatura mínima rondarà entre -4 i 1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -2 i 3 ºC a la depressió Central, entre 0 i 5 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre 7 i 12 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima arribarà a valors de 7 a 12 ºC a Ponent, entre 13 a 18 ºC al litoral, entre 10 i 15 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé es formaran bancs de boira i boirina a la depressió Central i en alguna vall del Prepirineu fins a migdia i de nou al final del dia que localment seran persistents a Ponent.

Vent

Bufarà tramuntana entre fluixa i moderada al nord i est de l'Alt Empordà, amb alguns cops forts al nord del cap de Creus. A les Terres de l'Ebre s'imposarà el component oest entre fluix i moderat, amb tendència a afluixar a partir del migdia. A la resta del país el vent serà fluix i variable, amb intervals de calma a l'interior i de terral matinal i nocturn al litoral.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts. A banda, hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral sud, sobretot a partir de la tarda. També s'esperen alguns bancs d'estrats baixos a l'oest de la depressió Central, localment persistents fins a migdia.

Comentarios
Multimedia Diari