El Temps a Tarragona: núvols de pas i potser algun plogim

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 7 de novembre

06 noviembre 2019 10:46 | Actualizado a 07 noviembre 2019 13:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada augmentarà ràpidament la nuvolositat i a primera hora del matí estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir del migdia, tendirà a minvar la nuvolositat i s'imposarà l'ambient assolellat, tret del terç nord i a la resta del quadrant nord-est, on romandrà entre mig i molt ennuvolat.

Pluja

S'espera precipitació feble i dispersa a qualsevol punt fins a mig matí. A partir de llavors es restringirà al terç nord i a punts del quadrant nord-est. La cota estarà inicialment a 1.800 metres i baixarà a 1.400 metres al migdia i, al final del dia, se situarà al voltant de 1.100 metres.

Temperatures

Tant la temperatura mínima com la màxima seran lleugerament més baixes. La temperatura mínima oscil·larà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 6 i 11 ºC al litoral central i sud, i entre 1 i 6 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la màxima voltarà entre els 9 i 14 ºC, entre els 12 i 17 ºC a la depressió Central, i entre 14 i 19 ºC a la resta.

Vent

El vent bufarà d'oest en general, entre fluix i moderat amb cops forts, excepte al quadrant nord-est on bufarà fluix i de direcció variable. Al vespre s'imposarà la tramuntana a l'Empordà d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, si bé a primera hora del matí arribaran núvols per l'oest que deixaran localment mig ennuvolat. Al final del dia la nuvolositat minvarà. Independentment el vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat durant tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari