El Temps a Tarragona: núvols de pas, pero sense aigua

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 28 de gener

27 enero 2020 13:01 | Actualizado a 28 enero 2020 14:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Creuaran bandes de núvols alts que deixaran el cel poc o puntualment mig ennuvolat i que tendiran a augmentar al final del dia. Alhora es formaran alguns núvols a sotavent de les serralades del sud del país. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos i mitjans al quadrant nord-occidental, així com puntualment a la resta del Pirineu, que deixaran el cel molt ennuvolat i localment cobert, sobretot al principi i al final del dia.

Pluja

Fins a mig matí i de nou al final del dia és possible precipitació feble i dispersa al Pirineu occidental, sobretot al vessant nord del sector de matinada i al vessant sud al final del dia. S'acumularà quantitats minses de precipitació. Cota de neu: pujarà dels 1.600 als 1.800 metres al final del dia.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament o moderadament més alta. La temperatura mínima se situarà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, a la depressió Central entre 3 i 8 ºC i a la resta entre 5 i 10 ºC. La temperatura màxima rondarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al prelitoral, al litoral i a Ponent i entre 10 i 15 ºC a la resta.

Vent

S'imposarà el vent de component oest entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts al litoral central i a cotes elevades de l'interior. Independentment, a l'extrem nord de la Costa Brava el vent serà fluix i de direcció variable amb estones de component nord fluix al nord del cap de Creus. Independentment, hi haurà cops de vent molt forts als cims més elevats del Pirineu.

Tendència per a demà

Circularan bandes de núvols alts arreu del país al llarg del dia. També hi haurà núvols mitjans a la meitat sud i a Ponent fins a migdia, els quals s'estendran per la resta del territori a partir de llavors. Independentment, es formaran intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i nord durant tota la jornada, a Ponent al matí i al quadrant nord-oest a la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari