Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: núvols de pas, pero sense aigua

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 28 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Creuaran bandes de núvols alts que deixaran el cel poc o puntualment mig ennuvolat i que tendiran a augmentar al final del dia. Alhora es formaran alguns núvols a sotavent de les serralades del sud del país. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos i mitjans al quadrant nord-occidental, així com puntualment a la resta del Pirineu, que deixaran el cel molt ennuvolat i localment cobert, sobretot al principi i al final del dia.

Pluja

Fins a mig matí i de nou al final del dia és possible precipitació feble i dispersa al Pirineu occidental, sobretot al vessant nord del sector de matinada i al vessant sud al final del dia. S'acumularà quantitats minses de precipitació. Cota de neu: pujarà dels 1.600 als 1.800 metres al final del dia.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament o moderadament més alta. La temperatura mínima se situarà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, a la depressió Central entre 3 i 8 ºC i a la resta entre 5 i 10 ºC. La temperatura màxima rondarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al prelitoral, al litoral i a Ponent i entre 10 i 15 ºC a la resta.

Vent

S'imposarà el vent de component oest entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts al litoral central i a cotes elevades de l'interior. Independentment, a l'extrem nord de la Costa Brava el vent serà fluix i de direcció variable amb estones de component nord fluix al nord del cap de Creus. Independentment, hi haurà cops de vent molt forts als cims més elevats del Pirineu.

Tendència per a demà

Circularan bandes de núvols alts arreu del país al llarg del dia. També hi haurà núvols mitjans a la meitat sud i a Ponent fins a migdia, els quals s'estendran per la resta del territori a partir de llavors. Independentment, es formaran intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i nord durant tota la jornada, a Ponent al matí i al quadrant nord-oest a la tarda.

Temas

Comentarios

Lea También