El Temps a Tarragona: núvols durant el dia i la pluja s'espera divendres

La previsió meteorològica d'aquest dijous 21 de novembre

20 noviembre 2019 11:32 | Actualizado a 22 noviembre 2019 14:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà entre molt ennuvolat i cobert fins a primera hora del matí. A partir de llavors, la nuvolositat s'anirà trencant d'oest a est i al migdia el cel quedarà enteranyinat per núvols alts. A banda, hi haurà núvols de retenció al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquest sector. Al final del dia, la nuvolositat augmentarà per la meitat sud del territori.

Pluja

De matinada són probables ruixats dispersos al litoral i al prelitoral i al nord-oest, i són possibles a la resta. Seran d'intensitat feble i acumularan quantitats entre inapreciables i minses. La cota de neu rondarà els 1.000 metres.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta; rondarà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 1 i 6 ºC al prelitoral i entre 3 i 8 ºC al litoral. La temperatura màxima similar o lleugerament superior i oscil·larà entre 5 i 19 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central i al prelitoral, puntualment més baixa a l'altiplà Central, i entre 11 i 16 ºC al litoral..

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable de matinada i novament a la nit, amb intervals de calma a l'interior i de terral al litoral. Al centre del dia bufarà entre fluix i moderat de component oest a l'interior, i sud i oest al litoral, si bé a l'Empordà i al nord del litoral central bufarà amb algun cop forts durant el matí i migdia.

Tendència per a demà

Cel molt ennuvolat o cobert arreu del territori, tot i que al matí la nuvolositat serà menys compacta a l'extrem nord-est. Al final del dia s'obriran algunes clarianes al terç sud del país.

Comentarios
Multimedia Diari