Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: núvols durant el dia i la pluja s'espera divendres

La previsió meteorològica d'aquest dijous 21 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà entre molt ennuvolat i cobert fins a primera hora del matí. A partir de llavors, la nuvolositat s'anirà trencant d'oest a est i al migdia el cel quedarà enteranyinat per núvols alts. A banda, hi haurà núvols de retenció al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquest sector. Al final del dia, la nuvolositat augmentarà per la meitat sud del territori.

Pluja

De matinada són probables ruixats dispersos al litoral i al prelitoral i al nord-oest, i són possibles a la resta. Seran d'intensitat feble i acumularan quantitats entre inapreciables i minses. La cota de neu rondarà els 1.000 metres.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta; rondarà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 1 i 6 ºC al prelitoral i entre 3 i 8 ºC al litoral. La temperatura màxima similar o lleugerament superior i oscil·larà entre 5 i 19 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central i al prelitoral, puntualment més baixa a l'altiplà Central, i entre 11 i 16 ºC al litoral..

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable de matinada i novament a la nit, amb intervals de calma a l'interior i de terral al litoral. Al centre del dia bufarà entre fluix i moderat de component oest a l'interior, i sud i oest al litoral, si bé a l'Empordà i al nord del litoral central bufarà amb algun cop forts durant el matí i migdia.

Tendència per a demà

Cel molt ennuvolat o cobert arreu del territori, tot i que al matí la nuvolositat serà menys compacta a l'extrem nord-est. Al final del dia s'obriran algunes clarianes al terç sud del país.

Temas

Comentarios

Lea También