El Temps a Tarragona: núvols i algun plogim pel matí

La previsió meteorològica d'aquest dijous 10 d'octubre

09 octubre 2019 09:46 | Actualizado a 11 octubre 2019 18:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

A la meitat est i al litoral i prelitoral el cel estarà entre mig i molt ennuvolat durant el matí. Al llarg de la tarda la nuvolositat minvarà. A la resta del territori dominarà el cel serè o poc ennuvolat, si bé de matinada hi haurà intervals de núvols baixos.

Pluja

A la meitat est s'espera alguna precipitació aïllada de matinada, mentre que la resta del dia no es descarta algun plugim al litoral i prelitoral central. Les precipitacions seran d'intensitat feble i acumularan quantitats de precipitació entre inapreciables i minses. Independentment, al Camp de Tarragona i al sud del litoral central fins a migdia és possible algun xàfec d'intensitat entre moderada i forta i que acumuli quantitats entre poc abundants i abundants.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més baixa. La temperatura mínima oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 12 i 17 ºC a la resta del prelitoral i entre 14 i 19 ºC. La màxima arribarà a valors de 22 a 27 ºC a les Terres de l'Ebre, Pirineu i litoral sud i de 19 a 24 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, excepte al vessant nord del Pirineu i a punts de l'interior del prelitoral sud, on fins a primeres hores del matí, serà regular o dolenta. A banda, fins a mig matí es formaran bancs de boira o boirina a planes i fondalades de la meitat est del país.

Vent

Al litoral i prelitoral fins a mig matí i de nou a partir del vespre bufarà terral fluix amb cops moderats, si bé de matinada als dos extrems del litoral bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb algun cop fort. Durant la resta del dia s'imposarà progressivament el component sud fluix amb cops amb moderats. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable, amb intervals de calma de matinada i de sud durant les hores centrals del jorn.

Tendència per a demà

A la depressió Central, al litoral i prelitoral hi haurà núvols baixos fins a mig matí i novament a partir del vespre que deixaran el cel mig o puntualment molt ennuvolat, mentre que la resta de la jornada dominarà el cel serè tot i que persistirà algun núvol baix al litoral i prelitoral. A la resta del territori dominarà el cel serè o poc ennuvolat fins al vespre, per bé que a partir de llavors es formaran núvols de retenció al vessant sud del Pirineu i Prepirineu, sobretot occidental. Independentment, al final del dia arribaran núvols alts i prims arreu del territori.

Comentarios
Multimedia Diari