El Temps a Tarragona: núvols i baixada de temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 5 de març

04 marzo 2019 19:40 | Actualizado a 06 marzo 2019 12:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà entre mig i molt ennuvolat fins al final del matí. A partir d'aleshores, la nuvolositat minvarà progressivament fins a deixar el cel serè o poc ennuvolat a la tarda, tot i que creixeran alguns núvols al prelitoral, sobretot al sud. A més, a partir de mitja tarda es formaran alguns núvols baixos al litoral i al prelitoral sud, així com a partir del vespre augmentaran els núvols per l'oest.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament o moderadament. La mínima oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu, la depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La màxima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general de matinada. Al llarg del matí, tendirà a imposar-se progressivament el component sud i est al litoral i prelitoral i el component sud i oest a l'interior, entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Cel entre mig i o molt ennuvolat amb nuvolositat més compacta al vessant sud del Pirineu i Prepirineu. De matinada s'espera pluja al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector més occidental. Al llarg del matí s'estendran a d'altres punts del sector central del litoral i prelitoral. A partir del vespre també se n'esperen a la resta de l'interior. 

Comentarios
Multimedia Diari