Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: núvols i lleuger repunt del termòmetre

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 17 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada el cel romandrà mig ennuvolat, amb núvols més abundants al terç nord i a la meitat est del territori. A partir del matí la nuvolositat augmentarà d'oest a est i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat o localment cobert, sobretot a la meitat oest del territori. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada.

Pluja

S'espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu, més probable i continuada fins a migdia, quan puntualment serà d'intensitat moderada. A partir de mitja tarda arribarà precipitació feble i dispersa a l'oest del territori; amb el pas de les hores es podrà estendre de manera aïllada a la resta del país, sobretot a la meitat oest. Acumularà quantitats poc abundants al vessant nord del Pirineu i minses a la resta. La cota de neu pujarà dels 900 metres als 1.200 durant la tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta: se situarà entre -2 i -7 ºC al Pirineu, entre -1 i -6 ºC al Prepirineu, entre -1 i 4 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 3 i 8 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta: oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 10 i 15 ºC al litoral, localment més alta a la meitat sud del litoral.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort al terç sud. Serà més reforçat al terç sud. A més, fins a l'inici del matí hi haurà alguns cops forts i localment molt forts a la meitat sud del litoral i del prelitoral, sobretot a zones elevades. Independentment, al Prepirineu, al quadrant nord-est i al nord de la depressió Central hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat de matinada en general. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà progressivament de nord a sud i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, malgrat que a la depressió Central i a punts del sector central del litoral i del prelitoral hi haurà intervals de núvols baixos que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, així com mig ennuvolat al vessant nord del Pirineu.

Temas

Comentarios

Lea También