El Temps a Tarragona: núvols i lleuger repunt del termòmetre

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 17 de novembre

16 noviembre 2019 12:16 | Actualizado a 19 noviembre 2019 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada el cel romandrà mig ennuvolat, amb núvols més abundants al terç nord i a la meitat est del territori. A partir del matí la nuvolositat augmentarà d'oest a est i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat o localment cobert, sobretot a la meitat oest del territori. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada.

Pluja

S'espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu, més probable i continuada fins a migdia, quan puntualment serà d'intensitat moderada. A partir de mitja tarda arribarà precipitació feble i dispersa a l'oest del territori; amb el pas de les hores es podrà estendre de manera aïllada a la resta del país, sobretot a la meitat oest. Acumularà quantitats poc abundants al vessant nord del Pirineu i minses a la resta. La cota de neu pujarà dels 900 metres als 1.200 durant la tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta: se situarà entre -2 i -7 ºC al Pirineu, entre -1 i -6 ºC al Prepirineu, entre -1 i 4 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 3 i 8 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta: oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 10 i 15 ºC al litoral, localment més alta a la meitat sud del litoral.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort al terç sud. Serà més reforçat al terç sud. A més, fins a l'inici del matí hi haurà alguns cops forts i localment molt forts a la meitat sud del litoral i del prelitoral, sobretot a zones elevades. Independentment, al Prepirineu, al quadrant nord-est i al nord de la depressió Central hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat de matinada en general. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà progressivament de nord a sud i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, malgrat que a la depressió Central i a punts del sector central del litoral i del prelitoral hi haurà intervals de núvols baixos que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, així com mig ennuvolat al vessant nord del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari