Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: núvols per recordar que estem al febrer

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 25 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

La nuvolositat augmentarà d'oest a est, sobretot a partir de mig matí, i el cel quedarà entre molt ennuvolat o cobert en general durant les hores centrals del dia. Al llarg de la tarda, la nuvolositat minvarà d'oest a est, tot i que al vessant nord del Pirineu es mantindrà el cel cobert, així com al sud de la Costa Brava i al nord del litoral i prelitoral central.

Pluja

A partir de migdia s'espera precipitació al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que baixarà dels 1.800 als 1.000 metres. A la tarda se n'espera de manera més aïllada a altres punts del terç nord i meitat est i no es descarta a altres punts del territori. La precipitació serà feble i minsa en general. La cota de neu baixarà dels 1.800 als 1.600 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa a la meitat sud del territori, mentre que a la resta es donarà al final del dia i baixarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament, si bé localment a l'interior baixarà de forma acusada. La temperatura mínima es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, 0 i 5 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 2 i 7 º C al prelitoral i entre 6 i 11 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i variable en general, amb predomini del terral al litoral i mestral entre fluix i moderat a les terres de l'Ebre. A partir d'aleshores, s'imposarà el vent de component oest entre fluix i moderat, amb cops forts a la meitat oest i molt forts al terç sud al final del dia, tot i que al quadrant nord-est bufarà fluix i variable amb predomini del component sud i est. Al final del dia entrarà la tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts al nord de l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

Al vessant nord del Pirineu i altres punts de l'extrem nord el cel romandrà cobert o molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al llarg de tota la jornada, mentre que a la resta de la serralada, el cel estarà entre poc i mig ennuvolat. A més, al llarg de la jornada també hi haurà intervals de núvols a punts del quadrant nord-est i durant la matinada es podran formar núvols baixos a punts de l'interior del terç sud; en general deixaran el cel mig, puntualment molt ennuvolat. A la resta del territori el cel romandrà serè o poc ennuvolat en general pel pas d'alguns núvols alts i prims d'oest a est.

Temas

Comentarios

Lea También