El Temps a Tarragona: núvols per recordar que estem al febrer

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 25 de febrer

15 febrero 2020 16:31 | Actualizado a 24 febrero 2020 11:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

La nuvolositat augmentarà d'oest a est, sobretot a partir de mig matí, i el cel quedarà entre molt ennuvolat o cobert en general durant les hores centrals del dia. Al llarg de la tarda, la nuvolositat minvarà d'oest a est, tot i que al vessant nord del Pirineu es mantindrà el cel cobert, així com al sud de la Costa Brava i al nord del litoral i prelitoral central.

Pluja

A partir de migdia s'espera precipitació al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que baixarà dels 1.800 als 1.000 metres. A la tarda se n'espera de manera més aïllada a altres punts del terç nord i meitat est i no es descarta a altres punts del territori. La precipitació serà feble i minsa en general. La cota de neu baixarà dels 1.800 als 1.600 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa a la meitat sud del territori, mentre que a la resta es donarà al final del dia i baixarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament, si bé localment a l'interior baixarà de forma acusada. La temperatura mínima es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, 0 i 5 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 2 i 7 º C al prelitoral i entre 6 i 11 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i variable en general, amb predomini del terral al litoral i mestral entre fluix i moderat a les terres de l'Ebre. A partir d'aleshores, s'imposarà el vent de component oest entre fluix i moderat, amb cops forts a la meitat oest i molt forts al terç sud al final del dia, tot i que al quadrant nord-est bufarà fluix i variable amb predomini del component sud i est. Al final del dia entrarà la tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts al nord de l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

Al vessant nord del Pirineu i altres punts de l'extrem nord el cel romandrà cobert o molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al llarg de tota la jornada, mentre que a la resta de la serralada, el cel estarà entre poc i mig ennuvolat. A més, al llarg de la jornada també hi haurà intervals de núvols a punts del quadrant nord-est i durant la matinada es podran formar núvols baixos a punts de l'interior del terç sud; en general deixaran el cel mig, puntualment molt ennuvolat. A la resta del territori el cel romandrà serè o poc ennuvolat en general pel pas d'alguns núvols alts i prims d'oest a est.

Comentarios
Multimedia Diari