Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: núvols, però sense aigua

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 25 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a primera hora de la tarda el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert arreu del territori, però amb núvols menys abundants a l'extrem sud. A partir de llavors la nuvolositat es trencarà i el cel quedarà per la resta de la jornada variable, amb creixement de nuvolades.

Pluja

Fins a mig migdia s'espera precipitació general al Pirineu i Prepirineu i extensa a la resta del país. A partir de llavors s'esperen ruixats a qualsevol indret però preferentment a l'interior, localment acompanyats de tempesta.

Temperatures

Temperatura mínima en ascens i màxima similar o lleugerament més alta, si bé l'ascens serà moderat als dos extrems del litoral. La mínima es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 6 i 11 ºC a la depressió Central, entre 8 i 13 ºC al prelitoral i entre 10 i 15 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 11 i 16 ºC al Prepirineu, entre els 15 i 20 ºC a la depressió Central i entre 18 i 23 ºC al litoral i prelitoral.

Visibilitat

Visibilitat regular al matí, dolenta al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental fins primera hora de la tarda, i entre bona i regular a la tarda

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat amb cops forts, de component sud fins a mig matí i de component sud i oest a partir de llavors. Al final del dia tendirà a afluixar. Independentment, a cotes altes del Pirineu, Prepirineu i de la meitat nord de la serralada prelitoral bufarà de component sud entre moderat i fort amb cops molt forts fins a mig matí.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat al matí, amb tan sols algun núvol baix a fondalades de l'interior fins a primera hora del matí. A partir de migdia, creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est els quals durant la tarda es desplaçaran cap al litoral i prelitoral nord i que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests indrets. A la resta del territori durant la tarda el cel estarà serè o poc ennuvolat per algunes franges de núvols alts, tot i que també arribaran nuvolades al prelitoral sud.

Temas

Comentarios

Lea También