El Temps a Tarragona: núvols, però sense aigua

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 25 d'abril

24 abril 2019 13:02 | Actualizado a 26 abril 2019 18:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a primera hora de la tarda el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert arreu del territori, però amb núvols menys abundants a l'extrem sud. A partir de llavors la nuvolositat es trencarà i el cel quedarà per la resta de la jornada variable, amb creixement de nuvolades.

Pluja

Fins a mig migdia s'espera precipitació general al Pirineu i Prepirineu i extensa a la resta del país. A partir de llavors s'esperen ruixats a qualsevol indret però preferentment a l'interior, localment acompanyats de tempesta.

Temperatures

Temperatura mínima en ascens i màxima similar o lleugerament més alta, si bé l'ascens serà moderat als dos extrems del litoral. La mínima es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 6 i 11 ºC a la depressió Central, entre 8 i 13 ºC al prelitoral i entre 10 i 15 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 11 i 16 ºC al Prepirineu, entre els 15 i 20 ºC a la depressió Central i entre 18 i 23 ºC al litoral i prelitoral.

Visibilitat

Visibilitat regular al matí, dolenta al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental fins primera hora de la tarda, i entre bona i regular a la tarda

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat amb cops forts, de component sud fins a mig matí i de component sud i oest a partir de llavors. Al final del dia tendirà a afluixar. Independentment, a cotes altes del Pirineu, Prepirineu i de la meitat nord de la serralada prelitoral bufarà de component sud entre moderat i fort amb cops molt forts fins a mig matí.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat al matí, amb tan sols algun núvol baix a fondalades de l'interior fins a primera hora del matí. A partir de migdia, creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est els quals durant la tarda es desplaçaran cap al litoral i prelitoral nord i que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests indrets. A la resta del territori durant la tarda el cel estarà serè o poc ennuvolat per algunes franges de núvols alts, tot i que també arribaran nuvolades al prelitoral sud.

Comentarios
Multimedia Diari